[SUCCESS STORY] KURUS dengan Set Slim Bajet!!!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…

Ramai sangat yang nak kuruskan..tapi ada yang bajet sikit sangat..tapi itu bukan masalah sebab anda boleh dapat berat badan ideal anda sekalipun anda hanya makan vitamin Set Slim Bajet ini…Apa yang penting ialah KONSISTEN!!!

Pengguna ini pun gembira bila dapat berat badan ideal dalam masa 4 bulan hanya dengan mengamalkan pengambilan Set Slim Bajet ini..
Jom kita lihat apa yang ada dalam Set Slim Bajet ini…^-^

Lecithin – pengemulsi lemak yang sangat bagus..juga membantu menurunkan kadar kolesterol..

Alfalfa Complex – Untuk detox dan menyerap segala toksin dan lemak jahat yg dipecahkan oleh Lecithin dan angkut keluar dari badan..sumber fiber yg sangat baik..RAJA segala tumbuhan..

Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^


[TESTIMONIAL] Sebulan BerShaklee Turun 4Kg..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…
Testimoni PANAS!!! Semakin hot la Set Slim Shaklee ni…makin ramai pengguna yang dah peroleh kebaikan daripadanya..untungnya KURUS pun dapat SIHAT pun dapat…harga oooo sangat la JIMAT!!!
Jom tunggu apa lagi..kalau orang lain boleh anda juga PASTI boleh…

Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

[TESTIMONIAL] TRANSFORM dengan Set Vitamin Diet Shaklee

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…

Dulu saya memang tak nak promosi set diet ni sebab kononnya produk sebegini dah berlambak kat pasaran, malas nak bertelagah dengan orang yang dah guna produk pelangsingan lain, nak kecoh-kecoh bagitau produk dia lagi best. Tapi, setelah saya ada testimoni sendiri iaitu suami saya sendiri makanya TERPAKSA juga la buat entry ni kan. Kisah suami saya kat entry sini..Sila la membaca yea…:) 

Apa bezanya dengan Shaklee? Mestilah kerana produk Shaklee adalah 100% semulajadi, tiada bahan tiruan, dijamin Halal dan selamat. Hahh!! Memang takde sebab lain kenapa anda perlu memilih Shaklee. Tak percaya? Takde sape pun yang melarang anda menggunakan jenama lain. Memang boleh kurus cepat sekelip mata, tapi esok-esok kena side effect negatif, silalah salahkan diri sendiri ok.

Memang kesian tengok orang yang mempunyai masalah berat badan berlebihan. Nak kurus tak semestinya sebab nak kelihatan cantik, tapi sebab utama adalah untuk MENJAGA KESIHATAN diri sendiri. Orang kata, kurus tu tak semestinya sihat, tapi gemuk mesti ada something wrong!! Itu lah pendapat sesetengah orang, memang ada logiknya juga. Jom kita ketahui bagaimana Set Vitamin Diet Shaklee bertindak mengawal berat badan anda.


Apakah fungsi setiap suplemen dalam Set Vitamin Diet Shaklee?

MEMBAKAR LEMAK
Berat berlebihan adalah berpunca daripada pengumpulan lemak berlebihan dalam badan. Ia perlu dibakar/ dicairkan terlebih dahulu sebelum boleh dinyahkan dari badan. Suplemen yang sesuai untuk membakar lemak adalah:

Lecithin
  • Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids).
  • Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
  • Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).
  • Membantu kawal paras triglycerides.
  • Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat pada pembuluh-pembuluh darah.
  • Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.

OmegaGuard
  • Mengandungi asid lemak Omega 3 yang membantu meningkatkan paras hormon Leptin iaitu hormon penting dalam pengawalan selera makan.
  • Leptin akan menghantar signal kepada otak untuk mengehadkan rasa lapar.
  • Leptin juga boleh meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma meningkat, semakin cepatlah LEMAK JAHAT dibakar.
  • Dalam satu kajian di Australia menunjukkan mereka yang bersenam dan mengambil asid lemak Omega 3 lebih banyak membakar lemak berbanding mereka yang hanya bersenam tanpa mengambil asid lemak Omega 3.

Gerenti nanti ada yang bertanya, “So nak ambik Lecithin ker.. Omega Guard?”. Jawapan saya mudah ajer. Semua bergantung kepada tahap kemampuan anda. Takde main paksa-paksa ok! Kalau nak cepat, macam naik kapal terbang, kena lah beli tiket mahal sikit. So, kalau nak bakar lemak dengan cepat, pilih lah OmegaGuard.

MEMBUANG TOKSIK
Setelah lemak dibakar/ dicairkan, ia perlulah dikeluarkan dari badan, takkan nak simpan jer jadi pekasam, kan? Proses membuang pula haruslah buang sehabis-habisnya, tak nak ada sikit pun tertinggal. Suplemen yang sesuai ialah:

Herb-Lax
  • Membersihkan najis tersekat
  • Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh badan kita
  • Membantu masalah sembelit
  • Mengempiskan perut


Alfalfa Complex
  • Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
  • Membantu membuang angin dalam badan.
  • Termasuk dalam kategori fiber yang mengenyangkan.
  • Mencuci usus bagi membuang toksik
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  • Melegakan sembelit
  • Mana satu nak ambik? Sama juga, bergantung pada kemampuan dan keperluan. Herb-Lax ni lebih fokus kepada detoksifikasi, manakala Alfalfa mempunyai banyak lagi khasiat lain seperti milk-booster, memberi kelegaan semasa haid, merawat atrhitis, elergi, ekzema dan athma, menghilangkan kelesuan dan tekanan, mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan buah pinggang, meneutralkan asid dalam badan, merawat masalah keputihan pada wanita, membesar dan menegangkan payudara, bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri, memulihkan urat selepas bersalin, meningkatkan stamina seorang suami dan melegakan sakit sendi dan belakang.


MEMBINA OTOT
Setelah lemak dibakar dan dibuang dari badan, anda mungkin mengalami keadaan dimana kulit dan otot menjadi kendur. Sebab itu anda perlukan suplemen untuk membina semula otot-otot tersebut. Suplemen yang sesuai ialah:

Cinch Shake Mix
  • Minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Didatangkan dalam 3 pilihan perisa iaitu cafe latte, chocolate dan vanila.
  • Diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan.
  • Leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.
  • Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan.


Energizing Soy Protein (ESP)
  • Dihasilkan daripada kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) dan terkenal sebagai energy-booster atau pemangkin tenaga. Tenaga yang dihasilkan dapat bertahan berjam-jam lamanya.
  • Mengandungi 22 jenis asid amino dan termasuklah 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan manusia sendiri.
  • Kandungan protein di dalam kacang soya adalah 2 x ganda dari daging, 4 x lebih dari telur dan 12 x lebih dari susu. ESP juga mengandungi lemak dan kolestrol yang rendah dan diserap dengan mudah oleh badan.
  • Asid amino yang ada dalam ESP membantu membina otot, rambut, darah, kuku, kulit, organ, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan pelbagai lagi. Jadi, ESP adalah kunci kepada kulit dan otot yang muda, juga mengekalkan tenaga sepanjang hari.

*Lebih kurang sama jer kan? Nak pilih yang mana satu? Ikut bajet anda, ok! Kalau suka yang berperasa sedap, pilih lah Cinch Shake.


Apapun, nak mendapatkan berat badan idaman perlu ada disiplin. Suplemen hanya membantu mengawal berat badan anda, tapi anda juga perlu mengubah tabiat makan. Contohnya, MAKAN KETIKA LAPAR!!!. Kalau ada kesempatan, sekali sekala keluar lah bersenam. Dalam masa yang sama, anda perlu minum air masak yang cukup, sekurang-kurangnya 3L air bagi memastikan semua suplemen diserap dengan sempurna oleh badan dan memudahkan toksik dibuang keluar dari badan.
Testimoni Pengguna

Credit : Pn Rahimah


Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

[TESTIMONIAL] Kulit Dah Tak Kering Dengan Pengambilan ESP Shaklee

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…

Seperti diketahui umum, ESP produk terbaik dan terlaris Shaklee kerana manfaat dan kebaikannya yang menggunung tinggi! 😉
Jom baca testimonial pengguna yang dah cuba ESP. 

Berminat mahu mendapatkan kulit secantik cik puan di atas?

Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

[TESTIMONIAL] Turun Berat Badan Dengan ESP???

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…

Hari Ini nak share tentang kebaikan ESP dalam usaha nak turunkan berat badan. 


Kaitan G.I. (Glisemic Indeks) ESP dengan PENGAWALAN BERAT BADAN

INDEKS GLISEMIK menetapkan TAHAP KARBOHIDRAT berdasarkan KESANNYA terhadap PARAS GULA dalam darah. Karbohidrat yang cepat dicernakan mempunyai tahap gula dalam darah yang tinggi manakala, tahap glisemik indeks yang rendah melepaskan gula ke dalam sistem secara perlahan. Maka dengan ini dapat MENGEKALKAN TAHAP GULA DALAM DARAH yang rendah dan ini AMAT PENTING BAGI MENGURANGKAN BERAT BADAN dan kesihatan dalam jangkamasa panjang.
Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

[SUCCESS STORY] Kembali Langsing dan Perut Kempis Selepas Bersalin Dengan Set Penyusuan Shaklee…

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…


Tips KURUS selepas bersalin & untuk ibu menyusu
1) Minum air secukupnya – Air yang mencukupi dapat melancarkan sistem badan termasuk mengekalkan metabolisme kita pada kadar yang sepatutnya. Seeloknya hanya minum air setengah jam selepas makan.

2) Makan apabila lapar – ”Makan apabila lapar, berhenti sebelum kenyang” Paling baik sekali adalah makan 6 kali sehari dengan portion yang kecil. Utamakan sarapan pagi. Sarapan pagi perlu diambil dalam masa sejam selepas bangun tidur.

3) Makan makanan seimbang – Kajian menunjukkan bahawa ramai orang yang mempunyai berat badan berlebihan tetapi tak cukup zat! Ini kerana, kekurangan protein akan menyebabkan badan tak dapat menghasilkan enzim (enzim terbina dari asid amino) yang mencukupi untuk mencernakan makanan.

Selain itu, orang yang kekurangan protein biasanya mempunyai nafsu makan yang sangat tinggi sebab protein ni biasanya akan membuatkan kita rasa kenyang lebih lama. Vitamin B6 adalah zat penting dalam metabolisme lemak. Kalau kurang, lemak tak dapat dibakar, jadilah lemak² lebih yang bertampung² tu. Kekurangan Vitamin B secara keseluruhannya akan menyebabkan sistem metabolisme menjadi lambat.

Keperluan protein bagi individu normal adalah 1.2g/kg, keperluan protein bagi ibu hamil adalah 2.5g/kg. 

Untuk sesiapa yang busy. anda boleh cuba amalkan suplemen, selain dapat menambah nutrisi badan anda dan bayi anda!

4) Susukan bayi dengan lebih lama dan lebih kerap maka lebih banyak kalori yang tebakar!

Testimoni pengguna kami:


credit testy : Cik Jatt

Berminat untuk dapatkan suplemen Shaklee yang membantu dalam penurunan berat badan?? Di Sini


Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!! 

[TESTIMONIAL] Vitamin Shaklee Buat Ibu Nampak Makin Cantik dan Slim

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…

Ramai yang ingin memiliki badan yg slim, kulit yang cantik, gebu dan putih. Di kalangan artis sendiri pun ramai yang mengamalkan vitamin dan makanan tambahan untuk mengekalkan stamina, bentu badan yg cantik dan tentunya untuk kulit juga supaya kekal muda dan nampak lebih berseri.

Dengan vitamin Shaklee anda juga dapat memiliki pakej tadi malah anda juga dapat bonus kesihatan yang bertambah baik serta kekal bertenaga walaupon kerja bertungkus lumus seharian.


Ramai yang telah mencuba dan mengakuinya..malah mereka gembira dengan perubahan yang terjadi pada mereka. Jom baca sendiri perubahan pada diri dan wajah mereka yang telah menggunakan suplemen Shaklee..sangat menakjubkan..

Testimoi Pengguna
Assalam..nk share jugakla pengalaman bercinta dgn Shaklee ni…ESP, b comp, alfafa, omega, vita E dan ostematrix..wah bnykkn..semua ni maya ambil..Utk slim, untuk penyusuan dan yang pasti untk kecantikan luar dan dalam.kesannye alhamdulillah superb n serasi.
Bdn jd ringan, sihat, bertenaga, kulit jd cntik dan lembut sehalus kulit bayi..he.susu bdn pn jd bnyk baby Qaseh alhamdulillah semakin hari semakin tembam n aktif… yang plg best dan ditggu tggu semua kaum hawa especially me bila bdn dah jd slim.dulu slps bersalin 58kg skrg tggl 50kg.bestkn.

Mereka telahpun berjaya mendapatkan apa yang mereka inginkan…Alhamdulillah.. Jika anda mempunyai masalah kulit muka, jerawat, parut, kulit berminyak, berat badan berlebihan dan nak tambahkan susu..pilihlah vitamin yang semulajadi iaitu vitamin Shaklee untuk membantu kulit anda kembali sihat dan menawan, menjadi lebih muda dan slim…

Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!