Promosi Februari 2013 : Omega Guard Shaklee!!!

Berita baik! Sempena bulan Februari 2013, anda boleh dapatkan produk Omega Guard Shaklee pada harga promosi! Omega Guard Shaklee diperbuat daripada minyak ikan asli laut dalam ternyata baik diamalkan untuk semua peringkat umur daripada kanak-kanak hinggalah golongan orang tua. Jadi, memang tak rugi untuk rebut peluang ni dan buat stok minyak ikan di rumah. 


Sebotol Omega Guard ada 90 biji kapsul. Sehari disarankan untuk ambil 3 biji. Jadi sebotol tu boleh tahan untuk sebulan. Untuk promosi bulan ni kalau beli 6 dapat PERCUMA 1! Setiap ahli keluarga boleh ambil sorang satu botol. Suami, isteri, emak, ayah, adik, abang, kakak, anak-anak dan seterusnya. Memang jimat sangat. Harga retail untuk sebotol Omega Guard ialah RM136.00. Kalau darabkan dengan 6 dan bahagikan dengan 7 dah berapa ringgit boleh jimat??? RM19.43! Hampir RM20.00 jimat! 🙂

Ok sempena promosi Omega Guard bulan Feb 2013 yang sedang berlangsung ni, kami nak mencadangkan beberapa gabungan mantap meletops kombo beberapa produk vitamin lain bersama Omega  Guard.
Antaranya :

1. Omega Guard bersama IBU HAMIL

2. Omega Guard bersama DIET
3. Omega Guard bersama KANAK-KANAK
4. Omega Guard bersama PELAJAR
5. Omega Guard bersama PENJAGAAN SENDI
6. Omega Guard bersama LELAKI/WANITA
7. Omega Guard bersama PESAKIT GOUT
8. Omega Guard bersama PESAKIT JANTUNG

KHASIAT OMEGA-3

  • penting untuk otak untuk fungsi otak dan ingatan yang baik
  • bayi yang tidak mendapat cukup Omega-3 dari ibu semasa mengandung mempunyai risiko masalah saraf serta penglihatan
  • beberapa kajian menunjukkan pengambilan suplemen minyak ikan mengurangkan tahap trigliserida. Walnut yg kaya dengan ALA dilaporkan dapat mengurangkan jumlah kolestrol dan trigliserida terhadap mereka yang mempunyai paras kolestrol yang tinggi
  • satu analisis dari 17 kajian klinikal menunjukkan pengambilan suplemen minyak ikan 3gm atau lebih setiap hari boleh mengurangkan tekanan darah tinggi pada penghidap hipertensi yang tidak dirawat.
  • bukti klinikal menunjukkan bahawa EPA dan DHA membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, termasuk kolestrol tinggi serta tekanan darah tinggi
  • penghidap diabetes mempunyai trigliserida yang tinggi serta tahap HDL yang rendah. Omega-3 dari minyak ikan membantu mengurangkan trigliserida dan meningkatkan HDL.
  • membantu mengurangkan keradangan akibat rheumatoid arthritis, termasuk sakit sendi serta kekejangan
  • sesetengah kajian juga menunjukkan Omega-3 dapat meningkatkan paras kalsium dalam tubuh dan meningkatkan kekuatan tulang
  • membantu mengurangkan keradangan akibat dari masalah kulit
  • membantu mengurangkan gejala kesakitan semasa datang bulan





  • 1 botol vitamin yang mengandungi pelbagai kelebihan.. 

    1 botol vitamin yang sesuai untuk setiap peringkat umur.. 
    1 botol vitamin yang sesuai diamalkan oleh seisi keluarga.. 
    1 botol vitamin yang sememangnya berkhasiat! dapatkan Omega Guard Shaklee dengan harga promosi sepanjang Februari 2013!

    Rujukan :

  • http://www.shaklee.com.my/bm/prodview_body.asp?prodcode=10236
  • http://www.umm.edu/altmed/articles/omega-3-000316.htm


  •  maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins  
     direct emel,nord.miraclevitamins@gmail.com ]..  
    sms / whatsapp [ 012-2050258 ] 
      pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!
    Advertisements

    INFO PRODUK – GET CLEAN WATER PITCHER

    Putarkan paip rumah anda, lihat air yang keluar. Air itu mungkin kelihatan bersih tapi setakat manakah ianya selamat untuk diminum? Sebenarnya, bahan kimia seperti racun perosak, logam berat dan bahan cemar industri yang boleh membahayakan kesihatan mungkin terdapat dalam air yang anda sekeluarga minum saban hari. Tambahan pula, sehingga 20% daripada punca pendedahan plumbum terhadap manusia datangnya daripada air minuman. 

    Sejauh mana kita mengambil berat mengenai kebersihan air minuman di rumah kita? Adakah air minuman itu cukup bersih untuk diminum oleh kita?  Tahukah anda Bekalan air yang diterima pada pili air di rumah anda kadangkala kelihatan kekuningan seperti mengandungi kandungan bendasing yang agak banyak, dan kadangkala, rasa air tersebut juga agak lain malah kadang-kadang berbau lagi kan?!!


    Kalau tanya perlu ke tidak, saya akan katakan YES, sangat perlu. Oleh kerana sumber air pada masa kini adalah sangat kotor, jumlah bahan kimia yang dimasukkan untuk merawat air pasti semakin banyak kan?? So sudah pasti, penapis air yang baik adalah sangat penting dalam setiap rumah, tak kisah la bagaimana rupa bentuk dia sekali pun…

    Tahukah anda?? Air paip yang mengandungi klorin apabila dimasak, kebanyakan kuman dan bakteria akan mati. Bagaimana pun, ia tidak menghilangkan bahan kimia dan logam berbahaya yang terkandung dalam air tersebut. Bahkan, air berklorin yang dipanaskan akan menghasilkan sebatian yang karsinogenik yang boleh menyebabkan kanser. Mungkin ini adalah salah satu sebab kenapa orang zaman  sekarang lebih mudah kena kanser berbanding orang zaman dulu.

    Kalo cerita pasal bekalan air yang kotor ni, memang takkan selesai….Bendasing yang terkandung dalam air tu boleh membahayakan kesihatan kita terutamanya kanak-kanak yang mudah dijangkiti penyakit…so, bagi menjaga kepentingan dan kesejahteraan anak terutama bayi, buat la pilihan dengan memilih Water Pitcher daripada Shaklee ni…kenapa??? jom baca fakta tentangnya…



    Get Clean® Water 

    Merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean®Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%. Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.




    Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain! 

    • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
    • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!

    • Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.

    • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama


    Pilihan Bijak!

    • Hanya beberapa sen bagi seliter air

    • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak

    • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik

    • Ringan dan mudah dibawa

    • Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

    Keistimewaan Shaklee

    1. Selamat: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain.Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain. 
    2. Pilihan Bijak: Menjimatkan Kos-Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya. 
    3. Handal: Lebih banyak air bersih pada setiap masa.Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda. 
    4. Mesra Alam: Memelihara alam sekitar. Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar. 


    [sumber : website Shaklee]


    * These statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


    maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins  
      http://www.facebook.com/norizaabdulrahman ] atau     

    direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 

      sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    

    pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

    SET WELLNESS PROGRAM yang disyorkan


    Di bawah ini disenaraikan pelbagai suplemen SHAKLEE yang disyorkan mengikut taraf kesihatan masing-masing.

    Anti-Aging
    Vivix

    Anti-Oxidants
    CarotoMax, Vitamin C, Vitamin E, Vivix

    Athma, Sinus (Resdung), Allergy, Hives (Gegata), Eczema
    Alfalfa, B Complex, Vitamin C

    Breastfeeding Set
    Vitalea, B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, Performance Drink

    Children’s Health
    Chewable Vitalea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, MealShake

    Confinement Set
    Vitalea, B Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP, Omega Guard

    Diabetes Set
    Fiber, GLA Complex, B Complex, Vitamin C

    Gout Set
    Performance Drink, Omega Guard, Alfalfa

    Immune Booster
    NutriFeron

    Men’s Health
    Vitalea, B Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, Performance Drink

    Preggy Mommies
    Vitalea, B Complex, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

    Skin Care
    B Complex, Vitamin C, Vitamin E, Carotomax, ESP, GLA, Ostematrix, Vivix

    Students’ (12 years ++)
    Vitalea, B Complex, Vitamin C, Lecithin, Omega Guard

    Weight Management
    Fiber, Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch energy Tea Mix

    Individuals that don’t like pills @ tablets
    Meal Shake, ESP, Vivix, NutriFeron 

    * These statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


    maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
    direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
      sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
    pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!