[TESTIMONI] Nahhhhhh shaklee collagen yg superb hebat…

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam kenal semua pembaca…

Jika bulan lepas promosi produk Shaklee Collagen Powder, sangat mengujakan bagi mereka yang OBSES TENTANG CANTIK. Ada yang rasakan perlu tampil cantik untuk nampak lebih berkeyakinan, ada yang perlu kelihatan cantik untuk pikat hati suami, ada yang perlukan cantik demi kerjaya. Agak-agak korang kenapa perlu tampil cantik? Secara peribadi, bagi saya tampil cantik itu penting sama ada cantik  penting dan yang paling penting sekali cantik dalam. Kalau dalam cantik, maka luar pun cantik jugak lah kan.. Betul tak..?


Cantik dalam dari sudut kesihatan boleh di kaitkan dengan sel-sel di dalam badan.  Hampir keseluruhan badan kita diliputi oleh sel antaranya sel kulit, sel otak, sel darah, sel kuku, sel DNA dan lain-lain. Apabila sel-sel badan ini dibekalkan dengan nutrisi yang cukup, berkhasiat dan lengkap maka boleh memberikan kesihatan yang baik. Umpama kita menanam pokok mangga di hadapan rumah (belakang rumah pon boleh, dekat kebun pon boleh… hehe…)  Cuba kita jaga pokok tersebut setiap hari, lepas tu berikan baja yang berkualiti maka hasilnya mesti pokok mangga tersebut akan hasilkan buah yang banyak, elok dan berkhasiat kan.

Begitu juga jika idamkan kulit wajah yang cantik, lembut, gebu, halus, anjal dan cerah. Pengambilan supplement sangat membantu bagi mereka yang merasakan kulit muka tidak seperti zaman muda dahulu. Apabila sel-sel di dalam badan mendapat khasiat dari sumber yang baik, bagus dan berkualiti maka kesan nya kita akan dapat rasa dan lihat sendiri.

Serlahkan Kulit Wajah Yang Sihat dan Cantik Dengan Shaklee

Jika ada yang bertanya produk Shaklee mana yang bagus untuk kecantikan kulit saya akan cadangkan 4 jenis produk  iaitu Energizing Soy Protein, Vitamin C Sustained Release, Collagen Powder dan Vivix. Kenapa 4 produk nie? Produk lain tak berkesan ker? Bukan produk lain tak berkesan.. Berkesan juga.. Produk yang saya cadangkan ini adalah produk keluaran Shaklee yang sangat istimewa yang menggunakan bahan semulajadi dan berkualiti tinggi.

Saya nak share hari ni cuma Shaklee Collagen Powder
Kandungan utama yang terdapat di dalam Shaklee Collagen Powder ialah di hasilkan daripada sumber sisik ikan merah laut dalam (RSS – Red Snapper Scale) . Tahukah anda kolagen yang terbaik adalah dari sumber ikan air laut dalam berbanding kolagen dari sumber tumbuhan? Ini kerana kandungan kolagen nya adalah lebih tinggi. Ikan air laut dalam juga bebas dari sebarang pencemaran laut. Oleh itu ianya selamat dari sebarang bahan kimia. Selain daripada itu Shaklee Collagen Powder juga di rumuskan sekali dengan bahan lain iaitu kolagen ikan, ekstrak kerangan laut, Lactobacillus acidophilus, vitamin c, vitamin B2 & B6, ekstrak biji camellia japonica dan ekstrak  praffia. Produk yang berkualiti setanding dengan harganya. Walaupun ada orang yang mengatakan kolagen Shaklee mahal, tapi mereka sangat berpuas hati. Mengembalikan keremajaan kulit katanya… Pelaburan yang berbaloi..!
Jadi tepuk dada tanya selera, bukak wallet tengok duit.. Hehehe… Walaupun ada yang kata barang Shaklee nie mahal, tapi bagi saya harga nya mampu milik dan setanding dengan kualiti nya. Ada orang yang memang sanggup berlabur untuk cantik mengatakan harga produk Shaklee tidak mahal dan tidak murah berbanding dengan keluaran syarikat lain. Dan mereka yakin dengan produk Shaklee kerana Shaklee telah bertapak lebih 50 tahun di dalam industri makanan tambahan termasuk mempunyai pusat R&D sendiri, di samping menjalani ujian klinikal serta setiap produk yang dihasilkan di pantau secara teliti bermula pembuatan hingga di pasarkan ke tangan pengguna.

Testimoni Collagen yang SUPERB!!!!
Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

[TESTIMONIAL] Tak Perlu Mekap Tebal, Cukup Dengan Collagen Powder dan Vitamin C Shaklee

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam kenal semua pembaca…

Tak habis lagi demam kolagen ni…Banyak pula testimoni..Jangan Marah ye…Barang berkualiti memang macam ni la..’high demand’..^-^

Apa yang ada dalam Shaklee Collagen Powder ni???
Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, iaitu kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.


Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kulit kerangan laut, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.



Sustained RELEASE VITA-C PLUS
Fungsinya untuk:

  1. membina struktur kolagen yang kuat, iaitu struktur protein utama dalam badan
  2. boleh berada di dalam badan selama 12 jam
  3. bertindak menghalang dan merawat penyakit demam, atherosklerosis sehinggalah kepenyakit kanser
  4. menghalang pengoksidaan dan bertindak sebagai antioksidan
  5. mengurangkan risiko mendapat penyakit kanser
Testimoni pengguna yang hanya cuba-cuba dengan produk kolagen shaklee ni..
“assalamualaikum… saya nk buat testimonial mengenai colgen powder shaklee.. pada mulanya cuma nk cuba2.. tapi ternyata berkesan n serasi dengan saya.. alhamdulilaah.. xpyh nak pakai foundation.. tabur bedak baby n touch up sikit2.. xpayah nk pakai 5inci g makeup… hanya dengan colgen + vita c.. membuatkan saya teruja dengan diri sndiri.. org sekeliling saya pun persan.. lagi2 en.tunang.. huhu.. terima shaklee…”

credit testimoni: jihan
Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

[TESTIMONIAL] Tsubaki (Camelia flower) merawat Rambut Gugur dan Mencantikkan Rambut

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam kenal semua pembaca…

Camellia Japonica Flower

Tsubaki, Cha Hua or Camellia flowers are native to Japan and North China, where they blossom in November and stay fresh even under the snow. The flowers can be white, pink or red color. Within six months the seeds are ripened and used for expressing the purest natural oil with precious qualities for health, skin and hair care.

Tsubaki (Camellia) is a common plant and flower in Japan that has wonderful benefits for all types of hair.

Read more: Delicious

Camellia oil is an ancient and highly effective substance. One of its many uses is to aid hair growth. Similar to other oils, like olive, grapeseed and coconut, the moisturizing affects create longer, stronger hair over time. it helps to prevent breakage and split ends, which can stop your hair from reaching the lengths that you would like.

Read more: eHOW
Used for hair, skin and nail care, Japanese Camellia oil is best when obtained by cold pressing seeds of the Camellia japonica flower (called Tsubaki in Japanese)

Hair Care
Its benefit list is long:
  1. Softens hair and makes it more manageable
  2. Restores hair’s natural sheen
  3. Helps hair retain moisture
  4. Forms a barrier against environmental pollutants
  5. Repairs breakage and split ends
  6. Treats dry scalp and itchiness
  7. Help prevents dandruff
  8. Treats damage from perms and coloring

Read more: wawaza
Shaklee Collagen Powder
Jom kita perhatikan kandungan ramuan yang terkandung didalam 1 Kotak Shaklee Collagen Powder 

Seterusnya Testimoni pengguna kami..
Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

[INFO] Pendedahan Collagen Yang Sebenarnya

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam kenal semua pembaca…
Sebelum kita menginjak dewasa (bawah 25 tahun), tubuh kita sedang membesar & berkembang, dan hormon tumbersaran yang begitu banyak ni menggalakkan berkembangnya otot2 dan ligamen, dan kolagen adalah protein yang terlibat dalam pembinaan otot dan ligamen ni.

kolagen halal

Bila kita dah masuk umur 25 tahun ke atas, hormon tumbesaran ni berkurangan.. dan penghasilan kolagen turut berkurangan, dan kolagen ni pula digunakan untuk menjaga kesihatan otot dan ligamen tadi tu.

Kolagen ni pula, kadar penghasilannya makin berkurang dalam 1.5% setahun.. jadi bila kita berumur 45 tahun, agak2 dalam 75% kolagen yang diperlukan oleh badan kita dah hilang
.
collagen serbuk
Dari sudut kecantikan, penurunan paras kolagen berkait rapat dengan kesan penuaan pada kulit. Kulit akan berkedut bila kolagen menyusut.

Kolagen sebenarnya bermanfaat dalam pembinaan tisu2 penyambung. Apabila kolagen berkurangan dalam tubuh, penyambungan antara tisu2 ni menjadi kurang bekesan, lalu menjadikan pengangkutan bahan toksik dalam tubuh ke sistem limfatik menjadi sukar.

tisu kolagen

Ia juga mengganggu pengangkutan nutrisi dan bendalir tubuh, yang akhirnya menyebabkan kesan-kesan yang kelihatan pada kulit dan sel-sel lain.
Bila tisu2 penyambung ni tak dapat berfungsi dengan sempurna, tubuh kita terpaksa menggunakan sistem alternatif untuk mengangkut toksin. Lalu ia memindahkan bahan toksin itu sebagai ‘pembalut’ kepada sel lemak.

Ini adalah antara punca terjadinya selulit, kerana tubuh menjadikan lemak2 tersebut sebagai pelindung – menyimpan toksin.

Pengambilan kolagen memperbaiki fungsi tisu-tisu penyambung, sekaligus membenarkan toksin dihantar ke sistem limfa dan mendapatkan kembali nutrien dan hidrasi sel bagi kesihatan yang optimum.

Adakah Semua Kolagen Sama?
Tidak. Kolagen terbaik adalah dari sumber haiwan kerana ia mudah diserap oleh tubuh. Dan kolagen dari ikan laut dalam lebih mahal dari kolagen dari ayam kerana sumbernya yang tidak mudah untuk didapati.

kolagen halal
Kolagen terbaik adalah kolagen yang dipatenkan di bawah standard yang terbaik bagi memastikan rantaian asid amino di dalamnya tidak rosak.

Usah berkira nak dapatkan yang terbaik. Lebih baik bayar lebih untuk perlindungan awal daripada terpaksa membayar lebih akibat tersalah makan kolagen!

Shaklee Collagen Powder, dari sumber sisik ikan merah laut dalam, mengandungi bahan-bahan penyokong untuk kecantikan dan kesihatan dari dalam.


Testimoni pengguna Shaklee Collagen Powder yang superbbb…


Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

[TESTIMONIAL] Jari yang kena serangan ulat air selama sebulan, licin semula selepas 2 sachet Collagen Powder Shaklee

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam kenal semua pembaca…

Apakah itu kulat?
Kulat adalah sejenis kuman yang boleh didapati dimana-mana bahagian badan kita seperti rambut, kulit dan kuku. Ia hidup di tempat yang hangat dan lembab. Kanak-kanak merupakan golongan yang mudah mendapat jangkitan kulat kerana mereka suka berkongsi barang-barang mereka dan berpelukan sesama mereka.

Apakah jenis-jenis jangkitan kulat?
Jenis-jenis ini boleh diklasifikasikan mengikut lokasinya :

    * Tinea capitis (kulit kepala)
    * Tinea corporis ( badan)
    * Tinea manuum (tangan)
    * Tinea pedis (kaki) atau dipanggil ‘athlete’s foot’.

Jangkitan Kutu Air Pada Kaki
Rawatan Dengan Shaklee

SHAKLEE COLLAGEN POWDER ni diperbuat dari sisik ikan merah iaitu sumber kolagen yang tahan lasak. Kenapa saya katakan begitu? Sebab ikan merah boleh menahan tekanan sehingga 20 paun, bertelur dan hidup dengan bebas di lautan sedalam 5000m. Di bawah keadaan lautan yang bertekanan tinggi, ia adalah sukar bagi ikan yang biasa untuk hidup. Apa kehebatan ikan merah ni lagi? Ia sangat lasak dan elastik, kepaduan sel yang sangat tinggi, tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan dan juga jisim molekul yang sangat rendah. 

Testimoni pengguna 

Sachet 1 : Kulit menggelupas luruh, mata-mata serangan ulat air berkurang
Sachet 2 : Kulit jari semakin licin seperti tidak pernah ada serangan ulat


Tuan punya badan pun terkejut dengan kesan yang sangat cepat.Mahu snap gambar sebelum pun tidak sempat.


Kenapa Shaklee Collagen Powder kesannya cepat terasa??
Berat molekul collegan shaklee hanya 1,000 dalton adalah sangat ringan dan cepat menyerap ke dalam lapisan kulit.

Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

[TESTIMONIAL] Hilangkan Tumit Merekah Dengan Shaklee Collagen Powder

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam kenal semua pembaca…

Tips merawat tumit merekah


Punca tumit merekah (pecah-pecah)
1. Kulit kering
2. Kerap memakai kasut yang terbuka seperti sandal
3. Berat badan berlebihan
4. Memakai kasut yang tidak sesuai
5. Alah terhadap sesetengah jenis sabun
6. Alah terhadap simen lantai
7. Mengabaikan penjagaan kaki dan menyebabkan tumit semakin teruk

Ok,jadi bagaimana kita nak merawat tumit yang kerap merekah ini? Berbalik kepada puncanya semula. Cek balik mana satukah punca yang berkaitan dengan diri kita dan cubalah untuk perbaiki dengan mencari penyelesaian yang berkaitan dengan punca. Seperti contoh, jika puncanya adalah berat badan yang berlebihan, maka eloklah kita cuba menurunkan sedikit berat badan sekurangnya ke tahap yang ideal, dan seterusnya.

Akan tetapi, kalo semua cara anda telah cuba, dan still tak berjaya, apa kata anda cuba amalkan pengambilan Shaklee Collagen Powder pula…InsyaAllah berhasil

Testimoni Pengguna


Selain Collagen Powder, anda juga boleh amalkan makan Vitamin E Shaklee. Vitamin E ini yang kaya dengan GRAPE SEED EXTRACT, MINYAK GANDUM, MINYAK KACANG SOYA dan yang paling best sekali, ianya juga mengandungi 10gram SELENIUM semulajadi yang membantu badan menyerap Vitamin E ini dengan LEBIH BAIK & LEBIH EFFISIEN, sekaligus dapat membantu memelihara sel-sel dan otot-otot kita.

Dalam erti kata lain, Vitamin E ini akan membantu merawat sel-sel badan kita dari dalam, sekali gus menggantikan sel-sel yang telah rosak dengan sel-sel yang baru, yang lebih baik. Apabila ini berlaku, secara tidak langsung, tumit yang merekah tadi akan dirawat juga tanpa kita sedari dan tadaaa…muncul lah tumit yang licin dan menawan. Barulah tak malu kalo nak pakai kasut yang tak bertutup kan…

Untuk tambahan, anda juga boleh amalkan menyapu krim Herbal Blend Shaklee. Gabungan Vitamin E dan Herbal Blend ini mampu menjadikan tumit anda cantik menawan dan licin berkilat seperti kulit bayi. Selain merawat tumit merekah, krim Herbal Blend ini juga mampu merawat kulit yang melecur, gatal-gatal akibat digigit serangga, ekzema dan sebagainya. Ianya sesuai digunakan seisi keluarga, termasuk bayi kerana kandungannya yang bebas bahan kimia sekaligus tidak memudaratkan.

Jadi apa yang ditunggu lagi. Takkan nak biarkan masalah tumit merekah terus menghantui diri anda. Sudah tentu anda menginginkan tumit yang cantik dan licin, sesuai dengan wajah anda yang cantik bercahaya kan…Barulah matching, betul tak??? ^__^

Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

[TESTIMONIAL] Shaklee Collagen Powder dan problem Thumb Print.

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam kenal semua pembaca…

Lagi testimoni pengguna Shaklee Collagen Powder..Jom baca kisah menarik ni…Nak tahu khasiat Collagen Powder??? Sila baca disini

Promosi Shaklee Collagen Powder bakal berakhir hari ini…Rugi la saper yang tak grab chances ni..setahun sekali jer..esok takder dah dapat price gini…sorry yer..^-^

Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!