[TIPS] Bagaimana Alfalfa Membantu Whole Body Detox?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam kenal semua pembaca…

Set FAVOURITE BULAN ini….Set KURUS bajet yang ada lecithin & alfalfa. Sudah la harga memang murah lepas tu beli memang berbaloi-baloi la…


Kalau tak nak kurus pun Alfalfa Complex ni memang bagus untuk detox!!! Saya dan suami sangat suka Set Kurus ini..Selain dapat ‘maintain’ kurus, sistem penghadaman kami memang Awesome…pagi2 je berebut nak membuang..anak saya yg kedua ni pun asyik put put je..penangan Alfalfa Complex ni la..
Bila nak detox paling penting kena start detox dari usus dulu kemudian baru hati..pasai apa pulak…ok sonang citer gini la yer….kat usus kan berlaku penyerapan nutrien besar besaran..bila proses detox kat hati..toksin tu nak tak nak kena keluar melalui usus…so Kalau usus anda tak bersih maka mudahla toksin tu terlekat & re-absorb dalam usus kita…


Detox ni bukan setakat buang toksin dalam badan jer…it is a continuous cycle. What goes in have to go out. If you consume toksin…then penuh ler toxin dalam badan you all..

Bagaimana Alfalfa Membantu Detox?
Alfalfa ni herbal remedies…memang dah digunakan oleh masyarakat dulu kala…orang Arab panggil Alfalfa ni father of all food…ancient superfood gitu…Orang Cina juga gunakan alfalfa sebagai perangsang selera makan dan rawatan untuk pelbagai masalah gastrousus seperti ulser. Dalam sejarah perubatan India, alfalfa telah digunakan untuk merawat artritis dan ulser, dan orang asli Indian Amerika guna alfalfa untuk merawat bisul dan penyakit kudis, dan juga beberapa gastrousus dan masalah saluran kencing.

Alfalfa bersifat alkaline which is a good liver & bloodstream detox agent. So segala toxin yang terkumpul dalam hati & darah dibersihkan. Apa simptom hati penuh toxin..macam macam tau..termasukla berat badan berlebihan…silap hari kena fatty liver pula. Toxin dalam darah plak masalah lain..jangan tak tau masalah kulit kena kulat air la…jerawat bagai salah satu punca dia dari toxin dalam darah tau…

Kelebihan alfalfa Shaklee…dia berserat penuh..tak caya cuba rendam dalam air..jadi kembang semangkuk gitu..pastu memang berserat serat …memang bagus nak kikis segala daki daki kat usus..bila usus sihat badan pon sihat..

Satu lagi lebih alfalfa ni..bole regulate sugar darah….cuba makan alfalfa pagi-pagi selepas breakfast pastu minum air suam..insyaAllah masalah selera ‘dinosour’ kurang gitu…

Lain-lain kegunaan tradisional untuk alfalfa termasuk peranannya sebagai nutrien tambahan untuk ibu menyusu, dipercayai membantu menggalakkan pengeluaran susu. 

Banyak lagi khasiat alfalfa yg boleh membantu meningkatkan kesihatan kita..so, kalau nk beli banyak bulan ini sangatla berbaloi..PROMOTION BUY 6 FREE 1 ALFALFA COMPLEX!!!


Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
≧◠◡◠≦✌

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s