Testimonial Vita E: Aishah Sudah Bebas Dari Masalah Kulit Berminyak, Jeragat, dan Parut Jerawat!


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…

KELEBIHAN VITAMIN E


– Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
– Memperbaiki peredaran darah
– Memperbaiki tisu
– Melindungi paru2 dari pencemaran udara
– Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan
– Mengurangkan parut
– Mengurangkan tekanan darah
– Membantu dalam pencegahan penyakit katarak
– Meningkatkan prestasi atlit dengan mengendurkan otot kaki dari kekejangan
– Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan menguatkan dinding kapilari
– Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
– Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)
– Merendahkan kadar kolesterol
– Membantu mencegah pertumbuhan abnormal sel terutama kanser
– Meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki
– Juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri
– Membantu kawasan gelap areola mengecil dan warna puting menjadi cerah semula
– Membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual
– Mengatasi masalah kedinginan dalam perhubungan suami isteri di kalangan ibu menyusu

PERBEZAAN VITAMIN E SHAKLEE BERBANDING VITAMIN E DI PASARAN

1. Vitamin E Shaklee adalah bersumberkan asli – natural/organic – ia lebih mudah diserap oleh badan berbanding sumber kimia/tiruan 
2. Vitamin E Shaklee terdiri daripada Vitamin E d-alpha tocopherol concentrate and d-alpha tocopheryl acetate – membuktikan ianya from natural source. Untuk info, satu huruf ‘l’ or ‘dl’ menunjukkan ia sumber tiruan or kimia – bahaya untuk tubuh anda. (check yours now!)
3. Mengandungi 400IU, lengkap dengan Selenium (as selenium yeast) untuk memastikan penyerapan pada tubuh dengan lebih sempurna

Jika anda ragu-ragu dengan keberkesanan Vitamin E Shaklee, jom tengok testimonial dari adik Aishah ni:



SEBELUM (kiri):

“This one gambar before makan Vita E. Muka berminyak, berjeragat, bekas jerawat jangan cakaplah..

So lucky to have SHAKLEE. Serious sangat berkesan 🙂 I am happy with my new look.”
SELEPAS 6 MINGGU MENGAMALKAN VITA E SHAKLEE (kanan):

“After 1 month and 2 weeks menggunakan Vita E, ini lah hasilnya. Kulit rasa lebih flawless. Sekarang ni dh stat guna Vita E & Vita C. Alhamdulillah. Hasil yg lebih positive. Bekas jerawat dah makin hilang. Thank you my dearie sis Nur Najmah Salleh for introducing me such an awesome product. Dia yg perasan muka saya kusam dan tak berseri dan suggest ambil vit e. Tq tq 🙂 Love Shaklee and my sis ♥”


Be Natural and Be healthy bersama Shaklee. Nak order dari saya pun boleh. 

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!! 
Advertisements

Testimonial Kehamilan dan Kelahiran Dengan Vitamin Shaklee


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…

“Saya baru bersalin anak ke-3. Seorang Princess yang sangat adorable. Teringin nak berkongsi testimoni saya selepas merasai perbezaan pengalaman hamil tanpa vitamin Shaklee untutk 2 anak saya sebelum ini dan selepas hamil anak ke-3 dengan vitamin Shaklee untuk kehamilan.

Sepanjang kehamilan anak ke-3, saya ambil Vitalea, Vitamin C, B Complex, Omega Guard, dan Ostematrix since saya memang tak suka minum susu. 

Saya lebih bertenaga, tiada rasa loya, lebih cergas dan kulit saya semakin cantik tanpa pigmentation. Sampai lah ke saat melahirkan. Saya masih rasa sihat dan bertenaga. Sehinggakan proses bersalin kali ni sangat mudah dan cepat.

Kalau sebelum ni, selepas keluar tanda, sakit kontraksi memakan masa 2 hari dengan bukaan serviks baru 2 cm. 

Tapi kali ini, sakit kontraksi berlaku sangat sekejap. Sejurus sampai ke hospital, doktor cek bukaan serviks dah 7 cm. Diusung terus ke Labour Room. Sedang nurse & doktor buat persiapan untuk sambut baby, saya terus rasa nak meneran. Doktor cuba cek bukaan serviks, memang dah 10 cm. 


Dengan 2 kali push sahaja, saya selamat melahirkan baby girl yang sangat comel. Kulit baby sangat halus mulus, putih merah. Doktor pun puji, uri cantik, luka perinium sangat minimal dan proses jahitan sangat mudah.

Baby pun sangat baik. Disebabkan susu badan saya dah mula mengalir sejurus melahirkan, baby terus tidur kekenyangan.” – Puan Anna Eddy


Be Natural and Be healthy bersama Shaklee. Nak order dari saya pun boleh. 

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!! 

[SUCCESS STORY] Berat badan turun 16KG dalam masa 6 bulan

Salam semua. Ok harini nak share sukses story seorang pengguna set slimming Shaklee selama 6 bulan dan dapat turun 16 kilo! WOW!!!.. memang teruja dan bestt baca cerita beliau ni.. Tengok gambar selepas tu, giller kurus mulus! Sape kata takleh kurus dengan produk Shaklee? Semuanya BOLEH! Sebab Shaklee diet secara sihat bukannya turun berat mendadak pastu dah macam orang aneroxia lak.. huhuhu.. ngeriiii… Jom kita baca testimoni beliau… (klik imej untuk pembesaran)


Gambar sebelum dan selepas

Tips diet dari Cik Za
Sekilas fakta fungsi setiap vitamin untuk kurus secara sihat:
  1. LECITHIN berfungsi sebagai pengemulsi lemak, iaitu ianya berfungsi MEMECAHKAN LEMAK.
  2. OMEGA berfungsi MEMBAKAR LEMAK.
  3. HERBLAX dan ALFALFA untuk mengangkut LEMAK yang dibakar dan dipecahkan tadi keluar daripada badan.
  4. CINCH SHAKE untuk SPESIFIK INCH LOSS dan
  5. ESP untuk MODIFY DIET bila nak kurus muluss..

Gabungkan KESEMUA di atas jika anda mahu mendapatkan LEBIH NILAI..! Bukan setakat kurus je, KULIT pun jadi GEBU dan CANTIK! 
Jom kite tgk pulak antara TESTIMONI lain..

credit

Tentang harga jangan risauu… Saya akan berikan anda harga bestt untuk semua customer saya =)

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!! 

Mengurangkan Kesan Jerebu Terhadap Kesihatan

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…

JEREBU dah bawa PADAH!

Anak sudah mula batuk, sakit tekak & selsema disebabkan jerebu?

6 tips mencegah & mengurangkan kesan kesihatan terhadap jerebu:

1. Kurangkan aktiviti luar
2. Jangan merokok!
3. Banyakkan minum air
4. Selalu membasuh tangan & muka selepas melakukan aktiviti luar
5. Dapatkan nasihat perubatan
6. Pastikan dalam rumah juga bersih.

Kanak-kanak mudah demam, batuk & selsema pada musim jerebu ini….

Buat ibu bapa yang risaukan kesihatan anak mereka pada musim jerebu ini terutamanya yang sudah pun mendapat jangkitan batuk selsema,

  1. Galakkan anak minum air dengan banyak agar dapat ‘flush’ habuk-habuk daripada tekak pada musim jerebu ini.
  2. Juga amalkan pemakanan yang tinggi kandungan air dan serat agar badan sentiasa terhidrat dan tidak mudah jatuh sakit.
  3. Berilah makanan dan nutrisi terbaik untuk anak anda agar sistem imun mereka kuat dan kesihatan mereka terpelihara.
  4. Jika anak kerap demam, batuk & selsema, amalkan natural healing daripada natural supplements Shaklee di sini
Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
Jamin harga meletoppp!
^_^

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!! 

Shake! Shake! Shake!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…

Cepat sungguh laku shaker ni….


Shake! Shake! Shake! Due to overwhelming response, our Shaker is temporarily out of stock. We will announce it when the stock is available!



* These statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

Herb-Lax dengan formula GLUTEN FREE

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…

Ramai yang dah ternanti-nanti dengan kemunculan Super Power ni kan..Now dia datang dengan formula baru taw….Siapa yg nak tahu kebaikan Herb-Lax ni jom baca disini


The new and improved formula Herb-Lax is available for sale on 27 June 2013 onwards!


* These statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

[TESTIMONIAL] Hebatnya Shaklee Lecithin ni…

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca…

  Bila bercakap mengenai Lecithin, kebanyakan dari kita mahupun customer yang membelinya dari saya menganggap Lecithin hanya sebagai pengelmusi makanan atau dalam erti kata lain membakar lemak untuk pelangsingan badan..tapi sebenarnya, banyak manafaat Lecithin ni yang kita tidak tahu.


Antaranya;

Memecahkan Lemak dan Kolestrol
Lecithin membolehkan lemak-lemak seperti kolestrol, triglyseride dan lipid diuraikan didalam air dan disingkirkan dari badan. Oleh itu, ia membantu organ-organ penting seperti arteri dan hati diliputi lemak. Dengan cara ini, ia mampu meningkatkan kolesterol baik (HDL) dalam badan kita.

Melindungi tubuh dari penyakit Kardiovaskular dan Tekanan Darah Tinggi
Lecithin yang berfungsi sebagai pengelmusi lemak akan membantu mencairkan lemak yang terdapat dalam saluran darah dalam tubuh. Ini memastikan agar saluran darah dalam tubuh tidak tersumbat dan sekaligus mengelakkan kita daripada penyakit kardiovaskular iaitu penyakit yang dikaitkan dengan jantung. Dengan membersihkan saluran darah juga, ia membantu mengelakkan penyakit tekanan darah tinggi.

Memperbaiki Fungsi Otak
Lecithin mengandungi Kolina yang membantu penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf.  Ini membantu proses pembelajaran, memperbaiki daya ingatan dan meringankan stres. Kolina merupakan komponen penting yang membantu penghantaran mesej ke otak. Sebab itulah jika kita perasan, dalam iklan susu untuk kanak-kanak, salah satu komponen yang terdapat didalamnya adalah kolina 😉

Membantu tubuh menyerap vitamin
Satu lagi kelebihan Lecithin, ia mampu menyerap vitamin A, D, E dan K dengan cepat dalam tubuh. Ini kerana Lecithin mudah larut dalam air dan ia mampu melarutkan vitamin yang ada dalam tubuh untuk diserap dalam tubuh.

Meringankan Sembelit
Lecithin mampu melembutkan najis dengan lebih berkesan, juga melembabkan usus dan meleraikan toksin dalamnya agar sistem perkumuhan tubuh dapat berfungsi dengan lebih baik

Membantu masalah Liang Susu tersumbat ( Clogged Duct )
Ibu-ibu yang mengalami masalah liang susu tersumbat dinasihatkan untuk mengambil lecithin. Lecithin akan membantu melancarkan pengaliran susu dari liang susu yang tersumbat.

Tak sangka kan? Disebalik fungsinya yang hanya dikenali untuk membakar lemak, Lecithin sebenarnya mempunyai banyak manfaat yang lain. Sila lihat testimoni pengguna kami di bawah ni…

Best tak testimoni pengguna kami??? Hubungi kami untuk order melalui cara di bawah ini ye..

* These statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!