OMEGAGUARD : LAST DAY PROMOSI

Penutup bulan februari, maka hari ini juga hari terakhir promosi buy 6 free 1 untuk suplemen minda, OMEGA GUARD. Kepada yang masih belum berpeluang untuk mendapatkannya, ini hari terakhir. Jangan sia-sia kan peluang keemasan yg mungkin hadir hanya sekali setahun ni..

Untuk apa OMEGA ni ? Saya ringkaskan di sini dengan gambar. Lets picture speak louder than words 🙂


Untuk mereka yang nak kurus



Untuk mereka yang nak cantik



Untuk otak yang pintar


Untuk anak yang menghidap ADHD 

 


Untuk Ibu Hamil


Dan banyak lagi kelebihan OMEGA yang lain…Jadi, apa tunggu lagi…jom grab OMEGA GUARD sempena promosi sepanjang Februari ni. Boleh rujuk di sini untuk melihat lebih lanjut tentang promosi OMEGA kali ini. 


CREDIT

* These statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

  [ http://www.facebook.com/norizaabdulrahman ] atau
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ]
sms / whatsapp [ 012-2050258 ]
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

SELAMATKAN TULANG KITA SEBELUM OSTEOPOROSIS BERLAKU!!!



Osteoporosis adalah pengurangan jisim tulang umum yang progresif, per unit isipadu, yang menyebabkan kelemahan pada kerangka, walaupun nisbah mineral kepada unsur-unsur organik adalah tidak berubah.Osteoporosis, yang juga dikenali sebagai ‘penyakit tulang rapuh’, adalah keadaan di mana terdapat adalah pengurangan dalam komponen tulang (samada mineral dan serat kolagen, atau kedua-duanya) menjadikan ia lebih poros lalu terdedah kepada risiko tulang pecah atau patah. 


Seperti setiap bahagian lain badan hidup, tulang sentiasa dibina semula. Apabila kadar pembinaan semula gagal untuk menandingi kadar kerosakan, maka dari situlah bermulanya osteoporosis.Sebagaimana tulang tidak boleh dilihat dari luar, begitu juga masalah osteoporosis tidak dapat dijangka, melainkan ia sudah terjadi.

Siapakah yang lebih terdedah kepada masalah kehilangan jisim tulang?

  1. Wanita, terutama yang mengalami haid tidak teratur. 
  2. Wanita lepas menopos. 
  3. Mereka yang mempunyai sejarah ahli keluarga mengidap osteoporosis. 
  4. Mereka yang tidak mengamalkan gaya hidup aktif.
  5. Perokok. 
  6. Mengambil alkohol. 
  7. Mereka yang mengambil ubat-ubatan yang mengganggu penyerapan kalsium. 
  8. Mereka yang kurang kalsium dalam diet harian.

Ini adalah pengalaman seorang kenalan saya yang mengamalkan Shaklee (Ostematrix). Beliau sudah berumur 47 tahun, namun ketika menjalani ujian jisim tulang, tulangnya didapati dalam skala negatif untuk Osteoporosis. Bermakna tulang beliau masih sihat dan padu!. Ketika ujian tersebut, di sebelahnya adalah seorang wanita yang mempunyai 2 anak, berumur 30 tahun. Dan wanita tersebut disahkan mengalami masalah osteoporosis dari ujian yang dijalankan ke atasnya.


Hakikatnya, ramai di kalangan kita yang tidak mengambil berat soal kalsium. Ramai yang “Tak minum susu” apa lagi menjaga tulang dengan melakukan aktiviti fizikal. Menyedari hakikat pentingnya penjagaan tulang, jagalah tulang kita sebaik mungkin. Salah satu akibat dari kekurangan jisim tulang ialah kita menjadi semakin pendek. Jagailah tulang, agar tidak menjadi ‘nenek si bongkok tiga’ kelak.

Dapatkan Shaklee Ostematrix, bukan sekadar Kalsium malah matriks tulang yang sihat!


* These statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   

  [ http://www.facebook.com/norizaabdulrahman ] atau
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 

  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    

pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

Pengambilan Vitamin Untuk Kesihatan Seisi Keluarga

Di sini saya kongsikan antara cadangan pengambilan vitamin mengikut kesesuaian….credit

  • Bayi 0-2 tahun : Pemberian susu ibu adalah vital. Untuk membekalkan nutrient yang secukupnya, tidak memerlukan sebarang supplement, cukuplah si ibu yang mengambil set Breastfeeding dengan tambahan seperti Ostematrix, Omega dan Soy Protein.
  • 2-4 tahun : Meal Shake, Omega.
  • 4-12 tahun : Chewable Vita-C 100mg, Chewable Vita Lea, Meal Shake, Omega
  • 12 tahun ke atas (pelajar) : Set A (Vitalea/ Multivitamins, B Complex, Vitamin C), Omega
  • Wanita dewasa : Set F (Vitamin E, Alfalfa) , Set A (Vitalea/ Multivitamins, B Complex, Vitamin C) , Set E (Vitalea/ Multivitamin,B Complex,Vitamin C, Alfalfa, Ostematrix @ Calcium)
  • Ibu hamil : Set A (Vitalea/ Multivitamins, B Complex, Vitamin C), Soy Protein, Ostematrix, Omega
  • Ibu dalam pantang : Set A (Vitalea/ Multivitamins, B Complex, Vitamin C), Vita-E, Soy protein, Zinc , OsteMatrix dan Omega
  • Ibu menyusukan : Set B (Vitalea/ Multivitamins, B Complex, Vitamin C, Alfalfa), Soy Protein, Ostematrix, Omega, Set E (Vitalea/ Multivitamin,B Complex,Vitamin C, Alfalfa, Ostematrix @ Calcium)
  • Lelaki dewasa : Set A (Vitalea/ Multivitamins, B Complex, Vitamin C), Vita-E
  • Mereka yang mengalami masalah menelan pil : Meal shake, Vivix, Nutriferon
  • Untuk imuniti : Nutriferon
  • Untuk antioksidan : Vivix

*senarai di atas cuma cadangan, untuk produk/vitamin yang lebih sesuai boleh dicadangkan terlebih dahulu, sila hubungi Nord untuk maklumat lanjut.

 
Shaklee sebenarnya produk untuk seisi keluarga. Ia lebih menjimatkan berbanding produk-produk lain kerana:-

  1. Hanya mengandungi vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh, bukan bahan-bahan penggalak lain seperti steroid dan sebagainya.
  2. Sesuai diambil oleh seisi keluarga dan tiada bahan2 hanya khas untuk wanita/lelaki sahaja. Shaklee sesuai untuk semua, yang di atas itu cuma cadangan saja, ye la takkan nak makan semua sekali kan.
  3. Mengandungi wide-range produk pemakanan untuk seisi keluarga.
    * These statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

    maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
    direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
      sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
    pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!


    MINYAK IKAN SUMBER OMEGA -3 TERBAIK UNTUK KESIHATAN

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    Salam kenal semua pembaca…

    Dua asid lemak Omega 3 yang sangat penting, iaitu EPA dan DHA ada pada semua ikan. Oleh sebab tubuh kita tidak dapat mengeluarkan EPA dan DHA sendiri, kita mesti mendapatkannya melalui makanan harian, terutamanya ikan.

    *Ikan tidak mengeluarkan Omega 3 secara semulajadi. Sebaliknya ikan mendapat khasiat ini semasa mereka memakan mikroalga didalam laut

    Apakah pentingnya EPA dan DHA?

    EPA dan DHA membantu menghalang pelbagai penyakit berbahaya seperti arthritis, tekanan darah tinggi, asma, kanser, fibroid, jantung dan bermacam-macam lagi.  Selain itu, ia juga bagus untuk menghalang serangan penyakit berjangkit misalnya demam dan selsema dengan cara menguatkan sistem imunisasi tubuh.

    EPA dan DHA secara ringkasnya adalah pemangkin kepada perkembangan otak, fungsi sitem saraf dan penglihatan. Dalam sehari, kita dinasihatkan untuk mengambil secara purata 500mg Omega 3 yang terdapat pada ikan.

    Bagi mereka yang ingin mengambil minyak ikan dalam bentuk kapsul. Perhatikan jumlah milligram EPA dan DHAnya, bukannya jumlah milligram minyak ikan itu sendiri. Tambahkan jumlah EPA dan DHA untuk mengetahui jumlah keseluruhan omega 3.

    MINYAK IKAN DAN PENYAKIT KANSER PAYUDARA

    Para pengkaji telah menemui fakta bahawa asid lemak yang terkandung dalam minyak ikan membantu melawan serangan kanser payudara menerusi serapan propofol. Ia bukan sahaja menghalang penyebaran sel dan pembentukan kawasan tumor yang baru, bahkan ia mampu membunuh sesetengah sel sebelum jauh merebak.

    MINYAK IKAN DAN PENYAKIT JANTUNG

    Persatuan Jantung Amerika Syarikat mengeluarkan laporan kajian yang dilakukan oleh beberapa penyelidik Jepun. Kajian ini menyatakan penggunaan minyak ikan bersama statins (Dadah untuk menurunkan paras kolesterol) lebih berkesan dalam mengurangkan serangan penyakit jantung berbanding penggunaan dadah statins itu sahaja. Dr Robert Eckel, pengerusi Persatuan Jantung Amerika Syarikat memberitahu pengambilan sebanyak 1,800mg minyak ikan dalam sehari adalah lebih tinggi nilainya daripada pelbagai makanan  tambahan yang lain

    MINYAK IKAN DAN KESIHATAN KULIT

    Dalam dua kajian yang berbeza, minyak ikan diakui berkesan untuk mengurangkan kesan-kesan kulit terbakar akibat panahan matahari. Sukarelawan yang melalui kajian ini dibahagikan kepada dua. Kumpulan pertama mengambil minyak ikan dan keduanya tidak. Kumpulan yang mengambil minyak ikan akan mengalami kesan terbakar pada kulit setelah berjemur selepas 6 bulan. Manakala, kumpulan kedua yang tidak mengambil minyak ikan mendapati kulit mereka mudah terbakar dengan begitu pantas, iaitu antara 1-3 bulan.

    MINYAK IKAN DAN SISTEM PENCERNAAN

    Orang yang mengamalkan minyak ikan jarang mengalami masalah sembelit mahupun buasir. Ini kerana gabungan pengambilan minyak ikan, serat mudah larut dan antioksidan mampu membantu tubuh membina sistem radang dan mnegurangkan gejalan ulser didalam usus.

    MINYAK IKAN DAN TEKANAN PERASAAN

    Asid lemak Omega 3 membantu membina sel membran, menjadikannya lebih fleksibel dan mengatur perjalanan hormon dan mesej kimia yang lain, yang mana semua ini meberi kesan kepada mood dan perasaan manusia.

    kenapa Omegaguard Shaklee adalah pilihan saya???

    * These statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

    maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
      direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
      sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
    pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

    PERFORMANCE DRINK

    Fakta menarik tentang Performance Drink.



    1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehidrasi, seperti fungsi minuman isotonik.

     
    2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.


    3. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.

     
    4. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
     
    5. Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.
     
    6. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Anak demam pun elok ambil ni sebab biasa la budak-budak bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh tolong cegah dehidrasi tu. Namun, ia tidak terhad kepada ibu menyusu dan mengandung aje tau .. seisi keluarga sangat digalakkan untuk mengamalkannya.


     
    credit to : nursalwa

    * These statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

    maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
    direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
      sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
    pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!

    SKINCARE PRODUCT SHAKLEE…ENFUSELLE

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    Salam kenal semua pembaca…


    Ramai yang mula minat nak mencuba Set Kecantikan Muka Shaklee..tapi yang mana satu??? Nutriwhite atau Enfuselle???…Pastikan anda membuat pilihan yang betul2 tepat bersesuaian dengan jenis kulit dan masalah kulit anda. Dulu saya dah terangkan Skincare Nutriwhite dan sekarang mari kita berkenalan pula dengan Set Skincare Enfuselle



    Jangan risau produk ini sudah didaftarkan yea!!!


    Skincare Enfuselle sesuai untuk mereka yang berumur 25 tahun dan ke atas atau yang mempunyai masalah kulit berminyak, terlalu kering dan sensitif…Untuk memudahkan anda membuat pilihan, ada 2 kategori produk Enfuselle…

    1. NORMAL TO DRY SKIN – sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit sensitif dan kering…Terdiri daripada :

    Hydrating Cleansing Lotion
    Emulsi berkrim ini bertindak menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit.

    • Emolien yang kaya serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit halus, seimbang dan berseri
    • Mencerahkan tona kulit
    • pH yang seimbang
    • Hipoalergenik

    Hydrating Toner
    Hydrating Toner melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle.
    Terbukti secara klinikal

    • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
    • pH yang seimbang
    • Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
    • Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan kamomil


    Hydrating Moisturizer
    Krim tanpa minyak dan tidak melekit yang kaya dengan agen pelembap bagi menyerlahkan kehalusan dan keanjalan kulit dengan serta-merta.
    Terbukti secara klinikal:

    • 102% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
    • 195% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
    • 21% pengurangan kedutan dalam masa 28 hari
    • Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan ia berterusan sehingga 24 jam
    • Garis-garis halus berkurangan dengan ketara
    • Hipoalergenik

    2. NORMAL TO OILY SKIN – sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat serta sensitif. Ianya terdiri daripada:

    Purifying Cleansing Gel
    Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.

    • Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
    • Mencerahkan tona kulit
    • pH yang seimbang
    • Hipoalergenik

    Purifying Toner
    Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.
    Terbukti secara klinikal

    • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
    • pH yang seimbang
    • Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
    • Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
    • Membantu mengawal kulit berminyak
    • Hipoalergenik

    Balancing Moisturizer
    Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.
    Terbukti secara klinikal:

    ·         146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
    ·         268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
    ·         173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
    ·         Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
    ·         Hipoalergenik

    Eye Treatment
    Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.
    Terbukti secara klinikal:

    • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
    • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
    • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
    • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
    • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
    • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
    • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
    • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.


    CREDIT :  shayida OLAHAN : Nord

    Jika anda berminat untuk mendapatkan produk NUTRIWHITE untuk KULIT NORMAL atau ENFUSELLE  untuk KULIT BERMASALAH, sila hubungi saya.

    Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

    Nak order dgn HOTT PRICEEEE?
    Jamin harga meletoppp!
    ^_^

    maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
    direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
      sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
    pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!! 

    KEBAIKAN OMEGA DALAM MEMBAKAR LEMAK

    Bulan ini berlangsungnya promosi OMEGAGUARD yang begitu hebat sekali… Ianya sangat murah dan berbaloi untuk dibeli kerana anda akan berkongsi kebaikan OMEGA GUARD ini dengan seisi keluarga…Ianya bukan sahaja untuk kencing manis, darah tinggi, kolesterol, jantung atau IQ kanak-kanak, malah ianya sangat berkesan untuk MEMBAKAR LEMAK. 

    HANYA DENGAN PENGAMBILAN 3 BIJI SEHARI…

    Rupanya sekarang Lecithin dah ada persaingan utk membakar lemak…Produk tersebut ialah OMEGAGUARD… Ianya sangat berbeza sekali dari segi harga, keberkesanan dan jumlah pengambilan. Saya suka menyarankan supaya customer mengambil OMEGAGUARD kerana walaupun harganya sedikit mahal, tetapi boleh nampak kesan dalam masa yang singkat. Tapi, tak bermaksud, lecithin tu tak bagus, lecithin mempunyai fungsi yang tersendiri di samping membakar lemak… Terpulang pada kemampuan dan budget masing-masing ye 😉


    Jom tengok secara general manfaat Omega3 ni, ianya menyeluruh. Dari atas kepala sampai la ke kaki.


    Dalam minyak ikan OMEGA fatty acid mengandungi DHA dan EPAYe ke omega ni boleh bakar lemak?”Fish oil supplements may help overweight people and people with high blood pressure to lose weight, according to the National Institutes of Health. Omega-3 fatty acids or polyunsaturated fatty acids, are found in fish oil. They are considered essential to your diet because your body can’t make them.”

    RUJUKAN : http://www.livestrong.com/article/276633-omega-3-fats-weight-loss/




    Macam mana fatty acid boleh bakar lemak ye?

    Omega-3 fats

    Omega-3 fats help you burn fat by helping your body respond better to a hormone called Leptin (Leptin is the Greek word for thin). 
    Leptin tells your body (your brain) to suppress your appetite making you eat less so you can maintain or lose weight. 
    Leptin increases your metabolism by increasing your thyroid output (your thyroid regulates your metabolism). 
    Leptin also causes your body to burn fat for energy so If your body isn’t responding well to Leptin then the reverse happens – You’ll be hungrier, and you’ll store more fat so… 
    You can take Omega-3 fats to help your body respond much better to Leptin so you can increase your fat-burning metabolism and…

    Omega-3 fats are found in salmon, flaxseeds, nuts, Omega-3 supplements and these other 79 foods sources of Omega-3 fats and…


    3 more ways Omega-3 fats help you lose weight is…

    1. Omega-3 fats help you control your hunger by stabilizing your blood sugar levels 
    2. An Australian study showed that when people took Omega-3 fats while on an exercise program burned more fat than people who Only Exercised (without taking Omega-3 fats) and people who exercised & took other types of fat and…
    3. Studies done in Japan & The Czech republic suggest that Omega-3 fats prevent the creation of ugly body fat and these same studies suggested Omega-3 fats promote more fat burning


    RUJUKAN : http://www.nowloss.com/good-fats-that-burn-fat-help-you-lose-weight.htm


    ”A 2001 study published in the May 2002 edition of “Obesity Research” discovered that rats fed fish oil gained less weight than rats fed soybean oil. Furthermore, a 2004 study published in “Lipids” confirms the link between weight loss and fish oil as rats with an omega-3 rich diet exhibited reduced levels of fat and leptin. Leptin is a hormone which regulates the appetite and is generally lower in individuals with low body fat contentThe 2004 study in “Lipids” concludes that DHA fat oil reduces the accumulation of body fat by restricting the hypertrophy and hyperplasia of fat cells. “Mosby’s Medical Dictionary” explains that hypertrophy and hyperplasia refers to an enlargement of cells and an increase in cell production, respectively.” 

    RUJUKAN : http://www.livestrong.com/article/494397-dha-fish-oil-and-weight-loss/


    Saya buat kesimpulan sikit lah untuk explaination kt atas tadi tu:

    1. Omega-3 berkerjasama dengan hormon Peptin utk mengurangkan selera makan dan membakar lemak untuk menghasilkan tenaga.
    2. Omega-3 bantu mengawal aras gula dalam darah
    3. Pengambilan Omega-3 disertai dengan senaman akan membakar lebih banyak lemak


    Harga promosi diberikan pada bulan ini… BUY 6, FREE 1… Anda juga boleh berkongsi dengan rakan2 atau keluarga tersayang…


    * These statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


    maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   

    direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
      sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
    pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!!